Liverpool vil ikke blive vendt om
نوشته شده توسط : xshufeel2

I den første runde af Champions League-semifinalerne, besejrede Fodboldtrøjer Dame Liverpool Rom 5-2 hjemme. I betragtning af at Rom har to væk mål, Udover at vende Barcelona i kvartfinalen, Folk er nødt til at bekymre sig om, om Liverpool vil blive vendt hjem i Rom. I den henseende sagde Klop det Liverpool er ikke Barcelona.

På pressekonferencen efter kampen, Klop sagde: " Jeg indså i aften, Vi kan også vinde i Rom. De skal score i anden runde. Vi er ikke Barcelona. De er et af de bedste 2 eller 3 hold i Europa. De vandt for meget ære. Og det gjorde vi ikke. Vi tager alle færdigheder ud og kæmper hinanden. "

" Dette spil er meget bedre end forventet før spillet. Men nu er jeg mere interesseret i Liverpools kamp mod Stoke City. Ikke anden runde kamp mellem Liverpool og Rom. Atmosfæren i aften er virkelig fantastisk Jeg håber Fodboldtrøje Liverpool vil spille mod Stoke på lørdag. Alle kan også skabe en sådan atmosfære. Fordi vi har brug for. Dette vil være et stort spil, Liverpool skal være forberedt Liverpool vil gøre alt som forberedelse til kampen. "





:: بازدید از این مطلب : 4
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 6 ارديبهشت 1397 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: